Cautare

3213 de rezultate pentru "cadavrul gasit pe valea cisnadiei" (3.16 secunde)
Pe Facebook am gasit informatii relevante, in unele dialoguri purtate de ing Titus Cristescu, in special cu publicistul Florian Popa Micsan, originar din Calarasi si interesat de punerea in valoare a acestui oras de la Dunarea de Jos.
l Legea 289/2004 ar trebui sa puna capat unor asemenea practici l Am fost curiosi sa vedem si noi cum stau lucrurile din acest punct de vedere in bancile si in magazinele cu vinzari in rate din Satu Mare l Ne-am inceput raidul la sediul Banc Post din Piata Libertatii, unde am constatat ca toate dobinzile anuale efective sint afisate asa cum se cuvine, pe niste suporturi de plastic asezate pe masa la care clientii isi completeaza, de obicei, formularele l Aceeasi situatie am gasit-o si la Banca Romaneasca, unde DAE erau afisate pe un suport elegant, chiar la intrarea in institutie l si cei de la Banca Transilvania au gasit o solutie, cel putin de moment, afisind DAE pe avizierul de la intrarea in banca l La fel au procedat si cei de la Raiffeisen Bank si de la BCR, chiar daca simpla afisare la avizier pare, bineinteles, o solutie de moment l Directorii celor doua banci au confirmat faptul ca inca se mai lucreaza la calcule, deoarece DAE trebuie aplicate la un numar enorm de credite oferite de aceste banci si marea majoritate a acestor credite se acorda tinind cont de o sumedenie de conditii care influenteaza marimea dobinzilor l Am remarcat ca brosurile promotionale au ramas peste tot aceleasi, schimbarea, respectiv actualizarea lor fiind urmatorul pas pe care trebuie sa faca cei din conducerile bancilor l De aceleasi dificultati in stabilirea valorilor reale ale dobinzilor s-a plins si directorul comercial al BRD Satu Mare, Cristina Iordache, dorind sa motiveze lipsa totala a informatiilor afisate privind DAE l Domnia sa a insistat, totusi, asupra faptului ca fiecare client primeste cite un desfasurator tiparit, pe care sint cuprinse valorile reale ale dobinzilor, in momentul in care i se calculeaza ratele l O alta banca unde nu am gasit nicaieri afisate DAE este Eurom Bank, conducerea acesteia declarind ca nu acorda deloc credite pentru persoane fizice l in ceea ce priveste magazinele care isi vind produsele in rate, la Domo am gasit totul in ordine:
La Ambulatoriul Spitalului Clinic de Urgenta echipa de control nu a gasit in policlinica, la locul de munca, doi medici, un urolog si un chirurg cu specializarea chirurgie toracica.
Ne luptam de citiva ani buni cu respectarea unui ordin comun al Ministerului Sanatatii, al Agriculturii si Autoritatii pentru Protectia Consumatorilor pe ceea ce inseamna comercializarea carnii de pasare, care se vinde doar ambalata", a spus inspectorul sef al OJPC, Marioara Gatej.
Jucarii fara marcaj de conformitate, fara etichete pe care sa fie afisate denumirea si adresa producatorului sau importatorului. ... "Atentie, parti mici!", avertisment care si-ar fi gasit rostul daca era vorba despre o jucarie de acest gen, a devenit de-a dreptul inutil pentru ca era vorba despre un bumerang.
Fratele unui fotbalist din Capitala, gasit fara suflare in casa. ... Fratele lui, si el sportiv de performanta, cu rezultate exceptionale in echipa de juniori, a fost gasit mort in casa. ... Dupa o jumatate de ora, el si-a gasit fiul de 17 ani fara suflare, ranit grav in zona inimii.
Capul gasit in stana, fata aruncata din tren si chinezul taiat in doua Rasfoind astazi internetul, mi-au sarit in ochi trei stiri, care mai de care mai sadice.
Marti, 13 noiembrie, la ora 19.00, la Libraria Humanitas de la Cismigiu, va avea loc lansarea unui nou volum de Paulo Coelho, Manuscrisul gasit la Accra. ... Mai multe date despre concursul Citeste Manuscrisul gasit la Accra si poti castiga o excursie la Ierusalim le puteti gasi aici:
Se spune ca, dupa rastignirea lui Isus pe Cruce, indurerata, ea s-a retras in Efes, parasind locul care-i amintea de atata suferinta, pentru a-si plange durerea in singuratate, pe Muntele Bulbul (M.
Spre dimineata, scafandrii au gasit si trupul neinsufletit al asistentei, cel de-al patrulea membru al echipajului. ... De asemenea, spre dimineata scafandrii au gasit in lac trupul neinsufletit al asistentei.
Pe langa cele traditionale, la noi au ajuns si versiuni fantastice. In 1897, cu 15 ani inainte de disparitia Titanicului, a iesit de sub tipar cartea necunoscutului jurnalist pe atunci, Morgan Robertson.
Cel mai vechi mesaj gasit vreodata intr-o sticla plutind pe mare se crede ca a fost recuperat dupa 108 de ani de la lansarea la apa, scrie indiatimes.com. Marianne Winkler, lucratoare postala pensionara, a reperat sticla plutitoare aflandu-se pe insula germana Amrum.
A gasit, de pilda, niste foite de aluminiu, care insa puteau fi si dintre cele folosite de gospodine in bucatarie. Analiza metalurgica a resturilor a fost neconcludenta, desi s-au gasit deosebiri notabile comparativ cu materialele obisnuite.
Aceste intalniri deseori se intampla pe neasteptate, dar femeia oricum apare in viata dumneavoastra si reuseste sa o schimbe radical.
Pe langa cele traditionale, la noi au ajuns si versiuni fantastice. In 1897, cu 15 ani inainte de disparitia Titanicului, a iesit de sub tipar carte necunoscutului jurnalist pe atunci, Morgan Robertson.
Misterul mortii celebrului inventator Nikola Tesla In 1943, corpul neinsufletit al lui Nikola Tesla fost gasit intr-o camera de hotel, cu seiful spart si cercetarile disparute. ... Expertul a fost gasit mort in apartamentul sau doua zile mai tarziu.
Prin apel 112, Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti â€" Sectia 4 Politie a fost sesizata de catre o persoana cu privire la faptul ca a gasit un geam spart la auto si un geam spart la imobil.
O depasire pe un drum in lucru, nesemnalizat, s-a transformat intr-o tragedie, noaptea trecuta, in apropiere de Stefanesti. ... "Prima oara s-a gasit o victima in masina care a fost incarcerata si aceea este decedata.
Un barbat a fost gasit mort pe plaja. ... Politistii au deschis o ancheta dupa ce un barbat a fost gasit mort pe plaja din statiune, existand indicii ca ar fi fost batut crunt si ulterior abandonat.
Cu aceasta ocazie, chestorul Jipa a raspuns acuzatiilor grave la adresa sa si a politistilor constanteni, aduse pe un post de televiziune national, in data de 2 februarie a.c., la o ora de maxima audienta.
google-analytics.com